Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Erotikus blog

Erotikáról őszintén, leplezetlenül.

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2009.11.01. 16:58 Kiscsillag

Szexuális, buja megjelenés

Kedves Hölgyeim!

Számotokra milyen a szexuálisan vonzó férfi megjelenése? Frissen borotvált arc?
Esetleg a borotva máshol történő használata? Pl. mi a véleményetek a férfiak hónalj borotválásáról? Esetleg szeretitek-e, ha a kedvesetek a fanszőrzetétől megszabadul vagy visszanyírja azt, csupasz golyó pártiak vagytok-e? Bennünk, nőkben is élnek olyan sztereotípiák, mint a kigyúrt szoláriumozott pornó színész, borotvált golyókkal és csupasz hónaljjal?

Számomra nem, abszolut nem érdekel, illatos legyen, ápolt és a tekintetével, tetteivel már az ágy - vagy együttlétünk helyszíne - előtt hozzon őrjítő lázba, hogy akár én akarjam odáig becibálni. Az, hogy borotvált vagy sem másodlakos. Persze senki nem szereti, ha szőrszálat nyel, tehát, ha életünk vagy együttlétünk férfija azt szeretné, hogy a golyói is teljes körű kényeztetésben részesüljenek, akkor nincs helye a kósza szőrszálaknak.

Kedves Uraim!

Nektek mi jelenti azt a megjelenést, amitől az összes vér a nemes szervetekbe tódul?
Talán szoláriumozott hidrogénszőke, plasztik szájú és mellő csupasz puncis nő, akinek még a popsilyuka is ki van világosítva? Ugyan, nem ettől meredezik a farkatok igazán. Képzeljétel el életetek párját, ahogyan kilép a zuhany alól, a vízcsepp végigfut a hátán, ő lehajol, hogy a törölközőt a haja köré csavarja... Na ettől aztán biztos szorít már a nadrágotok!

Mondd el a párodnak, hogy milyen fazont látnál szívesen rajta (ésszerű keretek közt :)), hidd el, nem fog megbántódni, hisz nekünk nőknek is fontos, hogy tetszünk partnerünknek. Extra kívánságokat pedig tessék eltenni születésnapra, alkalomra, higyjétek el, sokkal boldogabban készül el a meglepetés, mint máskor. De ha már olyan extra vágyatok van, hogy kedvesetek szőrtelenítse a popsiját, akkor ugye mi is elvárhatjuk ugyanezt? :)

Összegezve: Azt hiszem az alapvető epilálási és higéniai dolgoknak mindkét fél eleget tud tenni, hisz amit kapsz azt adsz. (Pl.: ha párod orális szexben részesít azt Te is viszonzod, ugye?)

Néhány tipp hölgyeknek az intim fazon kiválasztásához és kialakításához:
femina.hu/szex/fazon_trendek
www.szivtars.hu/ (4 részes cikksorozat)

Uraim, meglepő módon számotokra sajnos nem találtam hasznos linket, de ha Nektek sikerül, kérlek osszátok meg velem.

Szólj hozzá!

Címkék: intim fazon szexi külső


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikanektek.blog.hu/api/trackback/id/tr41491143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása