Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Erotikus blog

Erotikáról őszintén, leplezetlenül.

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2008.01.29. 08:23 Kiscsillag

Az orális szex öröme

Nincs is annál jobb, mikor kedvesünk megtisztel figyelmével (és nyelvével) odalent. Mikor arra kér, csak kényelmesen dőlj hátra és élvezd, amit csinál. Mikor a nyelvével hevesen lefetyel, majd kis szünetet tartva mélyen benyal a puncimba.

Minden nő mást szeret az orális szexben is. Én speciel nem szeretem, ha a párom az ujját a puncimba dugja közben, viszont, ha a popsimmal játszik, az észveszejtő. Az nem bírom néhány másodpercnél tovább. Az én kedvencem, mikor a "pöckömet" nyalogatja hiperűrsebességgel.

De ugye hölgyeim mindannyian tudjuk, hogy ilyen királynői kényeztetés csak annak jár, aki királyként bánik partnere királyi szerszámával.

Én hogyan csinálom? Állítólag jól.

Nem használom a kezem, csak a szám. Bő nyállal, nem fogazva, ritmusosan. Egy ritmusosabb, hevesebb periódus után tövig bekapom, néhány másodpercig úgy tartom a számban, majd újra hevesen szopok. És a szánkkal még érdekesebb diologra is képesek vagyunk. Hölgyeim, próbáltátok már a vákumszerű szopást? Én egyszer annyira leszoptam a párom, hogy másnap is látszott a nyoma, mint mikor kiszívják az ember bőrét. És nem szabad elfeledkezni a golyók kényeztetéséről sem. Simogasd, szeretgesd, nyalogasd, óvatosan, figyelmesen "morzsolgasd".

Lenyelni vagy nem lenyelni?

Nálam változó, nem vagyok az a pornófilmbe illő vadnőstényállat, aki úgy nyeli a partnere spermáját, mintha az lenne az egyetlen lehetősége a túlélésre. Én is szoktam nyelni, de nem mindig. Egy biztos: A férfiembernek jól esik, ha kedvesük szájába élvezhetnek. Ha szopok, és párom szeretne a számba élvezni, és nem a puncimba, akkor minden további nélkül beengedem a számba. Ha nem akarod lenyelni, akkor tartsd a szádba és kis idő elteltével (nem cél, hogy megfulladj, szóval csak pár másodpercről van szó) menj ki a mosdóba és köpd ki. Nem hiszem, hogy megsértődne. Ha az íze miatt nem szeretnéd lenyelni, akkor javaslom, hogy lepd meg párod 1-2 doboz 100%-os ananászlével. Garantáltan ananász ízű lesz. A citromos joghurttal is elérhetsz ilyen hatást, de szerintem több ilyen "ízfokozó" hatású élelmiszer / ital van a többiről csupán nem hallottam vagy nem tapasztaltam.

További tippek és információkat találhatsz a következő oldalokon:

femina.hu/szex/oralsuli_noknek
www.femina.hu/szex/5_tipp_oralis_szexhez
www.szexualitas.hu/page.php
velvet.hu/szex/oral070618/

Nos, orális szexre fel!

Szép és örömökben gazdag napot!

5 komment

Címkék: szex szopás nyalás orális


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikanektek.blog.hu/api/trackback/id/tr8315785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*KryszSzerelme*Eszty (törölt) 2008.03.16. 19:02:35

Szerintem alpári módon fogalmazol :D

ttl 2008.03.26. 23:02:58

Miért halt el ez a blog, mikor olyan jól indult?

Kiscsillag 2008.06.11. 20:07:31

Kedves *KryszSzerelme*Eszty!

Látom mégis idevonz a stílusom. Remélem klassz estét lesz. ;)

Kedves ttl!

Már nem hagyom. Baywatch Barbie-ként visszaloholtam közétek és nem hagyom elsüllyedni az erotikát. Remélem újra velünk leszel.

Kedves kisbaratod(/kisbarátom?:))!

Remélem legkésőbb jövő héten. Mondd, Te miről olvasnál még szívesen? Várlak vissza.

süti beállítások módosítása